<3

MUUUMS MED COCA COLA

what goes around comes around

Guess what! Jag känner mig bättre idag! Kanske är det pencillinet, kanske är det all frukt jag har ätit kanske är det all vila kanske är det mina 6st medoxtabletter jag tryckte i mig. Något i alla fall. Nu är det enda kvar att lyckas smyga ut innan psykföräldrarna låser in min på rummet eller ngt., Vad jag ska göra ikväll är ändå inte bestämt. Syrran o hennes kompisar och kanske brorsan ska till TG, skulle ju vara kul o fira syrran ordentligt. Annars ska jag hem till Angelica på hennes mammas 40årsfest, eller träffa min kära Emma och edreserine. Det beror på alltså!

Nu ska jag äta lite, apelsiner skulle jag tro. Ikväll blir det smörgåstårta, vilken jag inte får göra, för min familj är smittpussys, jag skulle ju kunna ha handskar till och med... Men vi får väl hoppas att den blir ätbar ändå. Ciao.

atwa

Halsfluss.. kurering till  imorgon. Sympati, tack?

NOAH

Inte helt rätt. Måste jag säga. I don't care if you don't.

Kortkort dag idag, 3 lektioner + en håltimma då jag drog o solade. Hem vid 12, däckade i soffan. Vaknade inte av mobilsignalen eller hemtelefonens ringande förens typ halv 5. Helt död kämpade jag mig upp och lagade middag. Nu, efter 2 apelsiner känns det dags att sova igen. Eeeeeeeefter en dusch.

well, hell

Fan vad skönt det var att sova i natt. Drömde helt harmoniskt. Vaknade konstigt längst in mot väggen, sover aldrig så långt in. Ligger alltid ute mot kanten. Underligt !
Är så jäkla förkyld så det blev ju ingen idrott. Och pluggade en timma igårkväll på filosofin, om genmanipulation, så det blev sovmorgon idag. Nu tänkte jag åka om en timma, möta upp Sucky och skriva vårat svensktal sen försöka komma ur mitt latinprov som jag helt klart annars kommer att faila.

Storesyster fyller år idag också, det skulle tydligen "minifiras" med sallad o bakelser hemma hos henne ikväll. , så kanske hamnar jag där.

love is a losing game

Nu kommer jag att starta mitt WHINING:

VAAAARFÖR ska jag plågas så mycket av min skola? VADÅ Latinprov imorgon? H u r ska jag lyckas knåpa ihop ett G på ett grammatikprov med ett helt nytt tempus? Det är dagens fråga.

VAAAARFÖR ska jag plågas av en satans mensvärk som inte bara sabbar hela min koncentration och mitt humör under dagen men också sabbar min yoga? Man ska inte yoga under mens.

VAAARFÖR ska jag plågas genom heshet och förkylning?

Varför kan inte någonting bara hjälpa idag, bara vara enkelt och rätt? Feel free to assist.

breathe today

Precis tagit ett baaaaaad ätit choklaaaaaad och läst Hänt Bild. Bara tagit det lugnt sen jag kom hem. Kollat på nya Simpsons & American dad. Orkade inte åka hem till bror min, stannade i handen o shoppade lite istället. Tänkte bara kolla ~20 min men fastnade och åkte inte hem förens halv sex.

...Och kvar har jag mitt tal. Jag är en delfin.
(låtsas prata inför småbarn)

...Och kvar har jag 4 st arbeten om samhällsfunktioner. SL, KVINNOJOUR X2 SAMT STADSPLANERING. Vissa arbeten är på 11 sidor vissa är mer. Superkuuuul jag ska ha ikväll!


joy

Oooooj vad svårt det var att stiga upp imorse. Sprang iväg till bussen för en tjuga sen men vände vid fotbollsplanen.. Hade jag stängt av plattången?

Ja, det är ju klart att jag hade. Men det kunde jag inte försäkra mig om så jag vände hem igen, precis när jag fick ett mess av Hanna som skulle ta samma buss som mig. Den damen hade visst försovit sig. Och nu blev jag lat. Jag tar nog 08.24 bussen istället...

Men det kommer bli en jobbig dag. Måste lära mig KINA, måste skriva ett tal om en delfin, måste läsa 4 SH-arbeten till seminariet imorgon. Och här sitter jag o tar det lugnt. FY!


Kollade på klockan.. VA 08.20? Jaha då missade jag den bussen då... Satt inne på Friis & Company köpte nya örhängen så blev lite distraherad haha.. Ja dags att gå till 08.52 bussen då! Bara 1,5 h försent idag.....

saw me

Världens mest lata dag. Borde ha pluggat på Kina men var helt enkelt för bakis. Och fråga mig inte vad jag tänkte igår på dagen när jag sa till mig själv, plugga på söndag för då är du inte bakis. Whaat. Befann jag mig i tvärtomlandet eller? Jag blir ju alltid bakis. Det är ingen jävla nyhet. Så nu blir det stonehard plugg hela dagen imorgon inför provet som är kl. 15. Sen ska jag hem till brorsan och diska.

Nu ska jag kolla klart på madagaskar2 och försöka sussa. GL Josefin GL.

outside banging

Myyyyyyyyyyyyyyys

Gaga

YES äntligen fungerar min älskade ögonfransböjare. Har varit utan nu någon vecka och även om folk säger att det inte är stor skillnad så TRO MIG, det är det. Och det märks verkligen nu. Har känt mig ögonfranslös, men nu är jag maxad igen :D

oneblood

FUUUUUUUCK

GONE

Jaa vad mycket studerande av Kinas historia jag har ägnat mig åt idag. Skyller min trötthet på hannas Stroh som man smakade på igår. Damnit!

Vet inte vad jag ska ha på mig. Vet inte vad vi ska göra ikväll...Utgång eller fest. Först blir det middag hos Angelica i alla fall. Då jag har fått uppdrag o fixa kläder & smink till mina två damer. Just nu känns det liiite stressigt. Alla mina kläder är  på vift hos olika människor jag vet inte vad jag äger längre. Känner för att shoppa nytt. 


Jaha nu försvann ju min stress i alla fall. Angelica och Sars måste bege sig på en tripp in till stan och är inte hemma fören runt halv sju. Så jag behöver ju inte åka ner fören kanske 5.. Så vi hinner fixa maten innan de kommer. Då kanske jag ska ta mig en liten lur.. Eller, ännu bättre. Städa lite!!!

shake it

Min tidsplanering sprack ju som satan idag. Kom inte ifrån nynäs fören halv sex. Då rush till trånkan, rush från trånkan till vh-bussen. Hem, lillan, hem. Nu sitter i alla fall sminket igen. Ciao !

Say

Hmmm det verkar som lilla Josefin måste plocka ut mer lön från mamma...! Jäkla visakort alltså.

Ska nu springa till bussen, fixa mina slingor hos Sars. Klippa lugg. Sen åka till trånkan, sen vh eller först vh sen trånkan.. Har inte riktigt bestämt mig..

Måste säga att jag blir lite smått överraskad över vissa personer, deras val & beteenden. De vet verkligen inte vad de missar...ha.

???

whaaat

boys boys boys

Precis mailat iväg mitt utkast till mitt PA nu. Har rätt mycket kvar att skriva om, fast har ändå klarat av en hel del. Skulle behöva lite mer ren fakta om reggae, får nog ge mig på ett nytt besök till biblioteket. Fan, har inte jag en bok reseverad där föresten!)

Hade faktiskt tänkt att gå på vinterpromenixen imorgon med Sandy. Men sen kom Sars och pratade om att jag skulle joina henne för att hon skulle ta en ledig dag. Då var jag ju tvungen att sieza momentenet och fixa in mig på lite hårfixning imorgon.. Så nu ska jag istället slinga håret ljusare och klippa en snelugg imorgon. Sen blir det en kortissväng till trånkan, sen vet jag inte riktigt vad som ska ske. Jag har hört bio och jag har hört fest. Vi får väl ta att se. Skulle behöva sola imorgon också- Måste lära mig att hålla upp hakan när jag solar dock, lyckas alltid få en snygg vit fläck under hakan...

Nu ska jag kika på en ny serie som jag har börjat med, Being Erica, rätt rolig faktiskt :)

Ska fixa mig lite popcorn också..mmm popcorn med aromat.



yeah

En liiiten puff kanske? "Övertolkarn"
Inte har jag gjort något produktivt än idag i alla fall.. Ska hoppa i badet strax. Efter det får det bli lite foodie food sen skriva lite om Jamaicas politik och mordförsöket på Bob Marley.

Känner för att gå ut i helgen, eller i alla fall göra mig iordning, riktigt. Det har jag inte gjort sen nyår. Sjukligt Josefin Sjukligt!

kenneths nya

Upp o ner upp o ner. Det är något skumt med det här...

Got money

Eftersom jag uppenbarligen inte vill gå och lägga mig så har jag börjat fundera över things.
1. På en person.
2. Varför jag psykat Lil Waynes Lollipop hela kvällen.
3. Varför jag inte har gått in mina silvriga pumps så jag kan ha dem i helgen.
4. Hur mycket jag måste skriva på mitt PA imorgon för att ta bort ångesten för att jag skippar skolan.


punkt 1 är jag hung up, antar jag. Får nog ta och åtgärda det i helgen, på ett sätt eller ett annat. Det beror på vad ödet säger om vilket håll det bli. Jag har nog blivit rätt skadad. Dags o levla snart, ju?
punkt 2 kan jag inte mer än säga att precis när jag skrivit just punkt 2 så började jag lyssna på låten igen...lost.
Punkt 3 åtgärdar jag genom att ha på mig pumpsen RIGHT NOW.
punkt 4 skulle jag gissa på ~1000 ord, skulle jag skriva klart Bob avsnittet skulle det ju vara riktigt bra. Då har jag bara diskussionsdelarna kvar. Måste fixa det lite snabbt så min handledare får äta upp sin dryga attityd och så hon fattar att jag faktiskt är rätt clever. Inte den idiot eller slacker som hon verkar tro att jag är..

Det jag dock är just nu är jävligt trött. Men det känns lite jobbigt att resa sig upp. Gå o tvätta bort sminket, som jag satte på för ~ 1 timma sen, just for fun. Borsta tänderna, byta om. Sjukanmäla mig till imorgon. (Sry Sandygirl) MEN jag får väl ta mig i kragen.

so wicked so tight

bulgarien Snyggaste tjejerna på resturangen, don't you think?


Känner mig så jäkla trött på skolan och tror inte att jag är frisk imorgon heller. Fuck teatergrejen, fuck hela dagen. Godnattis.

beautiful

Fever fever idag när jag vaknade. Kände på mig det redan igår...
Brände ut Oth och gossip när jag vaknade, gjorde en brasa o kollade på dem där nere. Nu ska jag bränna 90210 och desperate så jag kan titta på dem till lunch.

Precis yogat lite. Så skönt.


I don't wanna fall

Oj. Råkade trycka i mig en apelsin precis. Och bara eeeen timma innan yogan. Får se hur illa jag kommer må sen då ;) Äsch det går nog bra ändå.

Ruskigt trött idag, ska nog satsa på att sova direkt när jag kommer hem sen. Försöka iallafall, sova på beställning är inte min starkaste sida.

Superskönt imorse fick sova till 08.00 bara för att jag var i trånkan. Måste stiga upp tidigare imorgon fast jag börjar en timma senare än idag, bara för att jag sover hemma. Surt...

DAGS O BYTA OM! MJUKISSET NÄSTA-

let it go

Fy fan vad äckligt mitt rum var. Bestämde mig för att städa, kom på att jag inte städat ordentligt på typ 2 veckor. Fan vad mitt rum såg ut och var snuskigt... Efter att ha burit ner typ 10 glas, colaburkar, flaskor, juiceförpackningar, kakburkar och massa bestick och samlat ihop all tvätt kunde jag äntligen dammsuga. Man kunde också gå på skattjakt under sängen där jag hittade mitt favoritdiadem, ett navelsmycke och en bärbar telefon bland massa annan skit.

Nu är det lite fräscht iallfall men nu får det fan vara slut på min lökperiod jag har haft här uppe några veckor. Usch!
Någon gång den här veckan ska jag också riktigt städa rummer, blöttorka golven till exempel.

Nu ska jag städa resten av huset... Wish me luck.

devour

Kickass uppvaknande till Shinedown - Breaking inside. Frukost ska fixas, eng-läxa skrivas sen drar jag o myser hos syrran. <3

call me

söndagskväll. Vet inte vad som skedde, jag bara sjönk.
Skippar skolan imorgon. Jag är olycklig.


no matter what

SPACE.

let me get my strike

Kortkort dag i skolan idag. Åkte dit till 09,15 (fuskade till mig en liten sovmorgon) och slutade 11.50. Därefter sprang jag upp till salongen för att fixa naglarna, springa hade jag verkligen inte behövt då Carolina tydligen smsat mig och bett mig komma 12.30 istället, vilket jag missade.. Så det blev lite väntan och jag blev inte klar fören klockan två! Lavendelfärgade glittriga tippar blev det för mig idag.

Köpte mig en godispåse och en Colaflaska som var äckligt tung o släpa i väskan och ska nu kika på de sista heroes avsnitten jag har kvar :) Är så sjukt tröttis!!!

naglar

have you got it in you?

Nuvarande matpsyk: Grillad kyckling och (igen), knäckebrödsmackor med ost. Ack, så gott, och apelsinjuice. Ingenting annat kommer ner i min mage när jag är hemma. Därför är det ju rätt bra att jag äter lunch ute, så jag får någon form av variation.. hahaha.

lets chase the sun

Sitter här o försöker pigga upp mig med väldigt hög musik.. Det verkar fungera, lite ivarjefall. Efter yogan igår så tappade jag rösten o det satt i imorse också,. så då kände jag att jag förtjänade en sovmorgon! Skulle ätit lunch med Mamy men vi skulle ta det nån annan dag istället. Då får jag jaga på Sucky o äta på Kina med mig istället, hihi.

Nu blir det bara 2 lektioner för mig. Latin x2. Ska prata inför gruppen om Konstantin den store. Coolt.

glow

Två olika lärare frågade mig idag hur min semester hade varit. Jag som antog att de menade jullovet svarade bara bra.. när de sen började fråga vart jag hade varit osv så blev jag lite paff. De trodde visst att jag hade varit utomlands precis för att jag var så brun. Haha, förvånade de blev...

Nu är det dags för yoga ! Tjingeling


with you

 Skämst nästan lite för min barnsliga skadeglädje som jag kände idag. Psykspelar nu också låten, som förut fått mig att tänka på helt andra saker. Men just nu känns den bara riktigt skön mohaha. Jag är rätt omogen, men de e ju kuuuuuul.


wanna be startin' something

OJ oj oj vad kickass. Samhälls PM klart. 12 sidor 3000 ord - finito. Jäkla duktig jag har varit.

Va hos brorsan idag också, fixade hans disk. Han bjöd på mat och lön, haha :) Det behövde jag, bokade tid till att fixa naglarna på torsdag ;) Måste glida in till stan och fixa lim till håret också... imorgon eller torsdag. Hoppas Sofie hinner fixa mitt hår den här veckan!!

Imorgon startar yogan också, snälla Mami hade köpt en ny yogamatta till mig idag <3

kaya

Jäklar duktig jag har varit idag. Suttit i flera timmar och arbetat med både mitt arbete om äldreomsorg och mitt arbete om Bob marley. Skrivit nu 1300 ord av 3000 om äldreomsorg och skrivit om rastafari och reggae i allmänhet till bob marley arbetet.

Nu måste jag fixa någon form av mat...

Halo

Läste mitt horoskop alldeles nyss och fick en liten insikt!


wams

Hanna drog precis. Vi har haft myskväll o kollat Devils chair, Not another teen movie, simpsons och family guy. Ätit maassa ostbågar också :) Myspys men något annat mys fick man ju uppenbarligen inte. Gay.

lovegame

Det blev ingen skola för mig idag. Kom helt randomplötsligt igår på att jag hade bokat en tid till vårdcentralen. Ska göra allergitest. Det blev att leta upp den lappen, som legat i min väska sen innan jul... men jag hittade den! Och 11.40 ska jag vara där. Så jag missar hela min skoldag. Skönt.

Skulle jobbat också men skippar det nu. Tar det här som ett sign på att jag ska vara ledig lite till ;)

Until

Nu är jag o Mamma anmälda till yogakursen som börjar nästa vecka ! Äntligen ska jag få ordning på min kära kropp igen. Är i min sämsta form någonsin. Svag, trött och stel. Men nu så. Styrketränade lite lätt idag också.. Nu ska saker förändras.

overdue

:(

tell me

Säsong 2 klar, haha jag börjar bli lite isolerad här uppe i mitt rum. Men nu en säsong kvar. Det är ju så bra!!

Pappsen fyller år idag också. Jag ska fixa maaaaat eftersom jag är så kickass.


It takes my pain away

Precis kollat klart på heroes s1, ruskigt bra faktiskt. Har lyckats plugga lite idag också, skrivit om rastafari till mitt PA.

Nu ska jag fixa håret, dra igång s2 av heroes och somna. Shopping med Mami imorgon, har saknat henne faktiskt. Ska leta present till Pappa som straxens fyller år.

Är lite lagom sliten faktiskt. Ska nog ta det lugnt ett tag :) Ciao!


mercury

Varför känns det som om jag blev kvar här själv med all skit? Förutom sötnos H. <3

Beggin'

Är också så jäkla trött på massa saker. Allt skitsnack. Nynäshamn. Skolan. Suck..


One 2.3 Four

Psyk gårdag. Fick bryta upp min dvdspelare som gick sönder medan jag Sars o syrran var uppe på lillan och skulle köpa dipp. Tog mig typ 30 minuter o slå sönder den så jag kunde få ut min skiva. Vi skulle ju äntligen kolla på Polarexpressen. När vi väl kollade och svullade allt från smörgåstårta till choklad till chips till vitlöksbröd så satt vi mest och drev med karaktärern i filmen. Spec. ~ "It makes me want to cry when people treat toys like this" som den jobbigaste apflickan i filmen sa.

Sars hängde kvar hos mig och vi deppade sönder innan vi bestämde oss för att köra loss o kröka o spela yatzy. Då var väl klockan typ 12. Jag somnade typ halv fem o Sars lekte vidare med bla min kamera haha. Vaknade imorse o kände mig som ett monster. Har nu duschat o försöker plugga lite. Var tvungen att tanka hem Word eftersom det tydligen försvann när datorn blev fixad.

Kanske blir det bowling ikväll... Vem vet.

RSS 2.0