Into the nightlife

Istället tack Mamy ! Shooooppping todaaay <3

re work

Måste gjort en riktig powerfrukost imorse. Har skrivit på mitt PA, städat mitt rum (som var otroligt jävla äckligt) dammsugat hela huset och haft tid att chilla... Är det eeeggs som gäller eller?

Kanske bio ikväll? Ska ringa och flörta lite med min kära mor och få lite moneymoney eftersom jag endast lyckats skrapa ihop 28 kr på mitt kort. Livet är hårt när man inte jobbat på 1,5 månad. Tack, polisen, tack.


Paper planes

fmefme

I like this part

Nynäs-Hanna-Hamburgertallrik. Hem-Entourage-Chokladkaka. Hem-Ma&Pa-Kebabpizza. + 4 burkar cola. miiiiiiiiiiiiiiinst.

x

Inget arbete med PA idag har det blivit. Min sinnesfrid stördes imorse när jag var tvungen att åka och handla batterier till musen och tangentbordet... Jag som steg upp redan vid 9... Har istället färgat håret, gårdagen blev ju halvlyckad. Men idag fixade jag till det :)

Ingen utgång blir det idag heller., Nästa helg, nästa helg. Blir nog chill med Emma o Hanna istället, kanske träffa den där bruden också. Vi får se ! Nu ska jag ta mig en liten nap.

halo

Hunnit mycket idag. Varit i skolan 8-11, åkte hem o chillade lite med entourage. Sen har jag lekt och fixat lite med lite kläder, gått in mina silvriga pumps. Gjort ost&chili snacks som blev sjukt goda, har också gjort middag. Måste nog titta till min lilla gratäng nu...

Hanna kommer snart över så ska vi färga håret. Båda ska satsa på slingor.. fast jag är sugen på att gå antingen mycket ljusare eller mycket mörkare. Har en del färg hemma så vi får väl se hur resultatet blir !

you had me at hello.

Sköt upp hårfärgningen med Hanna till imorgon. Då insåg jag en sak. Jag har inte använt smink sen i lördags. Inte rakat benen. Inte plattat håret.

Snap out of it.
'

Vad gick fel? Jag är inne i en dålig period just nu, som jag hade i våras. Måste komma ut och iväg. Men det är svårt.


what else to say?

Pallrade mig till min filosofilektion idag. Tänkte ändå hoppa av i handen o sola! ...Och det var ju tur eftersom det var min tur i debatten, dock oförberedd som jag var.

Lagade sjukt god pad thai till middag. Mina kära föräldrar var och dansade.

Nu ska jag kolla in de nya simpson, family guy och american dad. Deppig som jag 'är!

everlong

,

be somebody

Hur jobbigt som helst men hur härligt som helst. Snett. det var ju en annorlunda upplevelse iallafall..

Vaknade tidigt imorse.


Ska åka till min kära syster snart. Kommer att skippa skolan imorgon, har bara 2 lektioner. Ska försöka ägna min tid åt mitt PA. Känner mig rätt låg...

Closer

FAN VAD HÅRT VISSA SAKER TAR PÅ MIG. Blä. Vekt.

no sympathy

Kickass kväll igår. Bakis idag. MEeeeeen klarade skolan ändå för en gångs skull. Nu ska jag göra mackor med massaaa ost och kolla lite film innan jag måste ta ett bad och studera lite religion inför mitt prov imorgon! CIAO

nemo

Aj aj aj. Var på språng till bussen. Precis nedanför trappan när jag ska hoppa ut från tomten halkar jag. Det gjorde jävla ont. Arg som ett bi blev jag också och var tvungen att gå in, äta en bit paj och kolla ett avsnitt entourage för att må bra igen. Så nu ska jag åka om 20 min...och hoppas på att bussen inte blir sen så jag hinner från körundavägen till tåget på 3 minuter. Det är knappt men det borde gå.

all we want is HOT HOT

Har under det senaste halvåret varit rätt off med massa saker. Saker som jag förut var jätteintresserad av! Nu börjar det komma tillbaka känner jag. Träning, bakning, äääventyr! GAME ON!

Imorgon Debaser med Sars. Vi kör kanske medusa innan också. ---> Skola. Naglar. Röj.

Cry for you

Precissss skrivit klart mitt engelskatal om Bob Marley. Blev rätt nöjd faktiskt. Inleder med texten från min favvislåt redemptionsong! Måste idag läsa lite religion samt latin. MYCKET i skolan den här veckan.. Imorgon är den enda dagen jag inte har något prov. Och idag var det två...

Så ska man lyckas klämma in massa annat på den här veckan också. Citys fest som är imorgon som jag vann biljetter till. Ska också fylla naglarna imorgon, fick panikbeställa en tid eftersom Carolina tydligen ska resa till Thailand på måndag och vara borta i 2 veckor! Annars hade jag nog väntat en vecka till med min fyllning, naglarna har sett jäkla bra ut den här gången :)

Nu telllllleeeeeeeefonsamtal i massor!

o u t of my mind

HA Emma. Ha ha. Ha på dig. Och in med pajjen i ugnen...


Headsprung

Å vad glad jag blev när Mami kom hem <3

...Och bara EN PUNKT KVAR på filosofin. De grejar sig det här, alltså. & Huset fritt hela helgen. Kicccckass.

The loss

josswaaant 
Kan inte jag bara hitta de där skorna ståendes i min garderob imorgon?
Är så jäkla sugen på att beställa dem men försöker att låta bli, internetshoppingen tar alldeles
för mycket av mina pengar. Betalade två fakturor igår som jag hade glömt bort, haha. Men de skulle passa så riktigt fint, svart o vitt är så kickassssssnyggt tillsammans.

Egentligen borde jag skriva klart mitt filosofiarbete men jag finner helt enkelt inte motivationen just nu. Väntar på sms från kära Emmapemma, vilket jag vet kommer att dröja. Men endå kan jag inte börja plugga.... Har sökt lite jobb istället. Funderar på att dra en ansökan till Lillan också, såg att de behövde folk. Synd att det är pisslön dock.

NU TAR JAG MIG I KRAGEN, FAN. MESJOSEFIN PLUGGA

the return of Jackie and Judy

Vet inte vad det är för fel på mig. Klockan var 09.44 när jag skulle ta på mig skorna.. ena skosnöret krånglade lite. Och jag bestämde mig på typ ½ sekund att jag skulle strunta i bussen och vara hemma en timma till. Jag hade lätt hunnit till 09.52 bussen! Jag har blivit alltför bekväm och lat känner jag. Därför försöker jag bota mig själv right now genom att skriva på mitt filosofiarbete. Då gör jag någonting skolrelaterat i alla fall.

sweet dreams

Heron igår, blev ingen bio. Dock pizzahut svull! Sen hem till syster. Stannade vid videobutiken och köpte lösgodis, jordnötsringar, ben&jerrys, geisha och cola. Bakis eller, va? Kollade på 6 points, som vi har sett typ 10 ggr.

Jag somnade seeent. Sen idag --> Farsta, shopping. Mötte sen upp min fina dam Emma i stan och kollade skor. Sen McD och till sist I taket lyser stjärnorna, vi både grät oss sönder...

Nu har jag precis lektionsanmält mig sovmorgon till elva imorgon.. dåligt, men sant. Och nu somna till entourage! Natttti.


Halo

Still going strong!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24hours

Idag är jag bara SÅ HAPPY. Lyssnar på dance och kan inte sitta still!! Vet inte vad som har hänt med mig men jag bara bubblar. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeee.

satus status

Tjilevippens va. Digggggggg?

Ska nog packa mitt o sova hos syster några nätter. Närmre till skolan, trevligare sällis. Ja det känns som det.

Min nya plan är också att gaina lite. Har försökt stuffa mig med smörgåstårta nu men det resulterar bara i det här:,, En stor mage...

RSS 2.0