Ride

<3

Bild från superhänget i VHs solarie när vi väntade på bussen igår kväll. Innan dess hade vi solat o ätit i handen :)

Min dag började med en kort tripp in till stan med Emma o Hanna för att fixa snoddar till mitt hår som Sovvis satte i under eftermiddagen. (Huuuvudvärk)
Sen mötte vi upp Hanna och åkte till Handen till Emma o Sars som var på hemväg från stan.

Sen va vi hos mig o drack vin o lirade spel. Jag, som alltid har supertur i spel torskade totalt i början men kom sen (SOM JÄKLA TUR VAR) ikapp genom att vinna på Fia och TP :) Har lite svårt att förlora faktiskt...

Idag kunde jag icke sova länge, har redan hunnit kolla ett heroes avsnitt, duschat, målat naglarna och fixat lite bilder.  Typ såååå effektiv.

tiffany blews

Jobbaaa jobbaaaaaaaaaa jobba.

När jag för en gångs skull ska äta yogurt till frukost och sträcker mig efter flingorna i skafferiet tappar jag ut ett helt paket potatismjöl över min kofta. Cuuult.

MAchine sHioppppp

SHoppingsssdaaaag. Köpte en klänning och lite hårprylar. Bokade in med Sovvis också på tisdag. Då blir jag långhårig igen :D

Ikväll då. Bio eller fest, bio eller fest?

Laura

Sitter här med mitt pringlesrör och min dippskål. Är världens tröttaste människa. Bakis som ett as. Men gårdagen var kul, mycket kul :) Först kom Emma o Hanna till mig o vi lirade lite yatzy. Sen åkte vi hem till Sebbe på förkrök då mötte jag upp Sars också. Sen förflyttade vi oss till Telegrafen och till sist var det efterfest hos Rundberg...som slutade väldigt lustigt för herrn själv...

Nu ska jag kolla på Heroes, Säsong 1. Skönt att kunna dra igenom hela säsongen. Imorgon ska jag shoppa med Mamma o Pappa. Vi ska b.la köpa en ny telly.






emmajossan


Eh Eh

Oj oj snart självaste julafton. Nätshoppade precis lite sista minuten klappar till mig själv från mig själv. Jag har ju varit så duktig i år ;) Haha. Blev några navelsmycken. Är sugen på att ha ring istället för stav!

Imorgon ska jag fixa mat mat mat. Brorsan vill ha massa paj och jag vill ha goda revbensspjäll... Mmm honungsglaserade... Dags o slänga igång någon film och somna kanske?

piercing


Sober

Maaassa väntan i kära Nynäshamn idag. Väntan från bussen, till doktorn, efter doktorn, på apoteket, vid bussen igen. Fick recept på någon medicin iallafall, hoppas mamma lyckades hämta ut den. När jag väntat 30 min på min tur inne på apoteket hade doktorn inte ännu fört över receptet... surt.

Fick med mig chokladbodylotion hem, den luktar så gott! Och lite 20 krs julklappar till våran julklappslek här hemma.


Har sen dess dammsugit huset, lyckats välta granen (2ggr) --> dammsugit igen. Gjort Rocky road och Snickers och tappat ut jordnötspåsen på golvet, alltså dammsugit ännu en gång. Nu är jag sjukt sömning så ska däcka med en kopp te framför family guy.. eller kanske american dad.


I don't care

Ännu en tidig morgon. 08.30. Ska hoppa på bussen om 20 min ! Hoppas jag kan scora mig lite allergipiller.

phonography

Blev inget Nynäsakuten inorse. Jag vägrade stiga upp när Mamy väckte mig, haha. Åkte till Handen o gjorde mina naglar, träffade Sars en stund o chillade o käkade, sen shopping shopping heeeela dagen. Hittade massor ! Käkade sen med mamma i Farsta =)

Pappa bokade en tid till hos doktorn imorgon istället så det blir inget jobbande för min del.. 11.30 doktor tid, sen ska jag leta knappar till min jacka, möta upp Emma. Sen hem och baka julgodis. Tiden går aaallt för snabbt innan jul :o


dec


fast car

Slängde i mig min underbart goda thai-mat när jag o Pappa kom hem från Tumba. La mig i sängen o började kolla klart på The duchess men började då må riktigt dåligt. Trodde jag helt plötsligt blev bakis så gick in i badrummet, kollade mig i spegeln och ser att mina läppar börjat svullna. Samtidigt blev jag jättevarm och det började klia på hela kroppen. Jag hoppade in i duschen o sprang sedan snabbt som attans o la mig i sängen, var väldigt yr. Låg där och mådde piss, trodde jag skulle kunna sova bort det men kunde inte somna. Gick och kollade mig i spegeln igen och då var mina läppar sjukt uppsvullna, jag såg ut som en anka! Då fick jag panikens panik och sprang ner till Pappa. Vi åkte till SÖS där vi skulle suttit fortfarande om vi inte dragit därifrån. Turen var att svullnaden och allt började lägga sig... Så vi åkte till Apoteket och köpte allergipiller som jag kastade i mig.

Imorgon ska jag ner till NynäsAkuten och få riktiga allergi piller, vem vet om jag får en till reaktion? Ska också fixa remiss till allergitest. Konstigaste och läskigaste som hänt mig på länge... Jag har aldrig fått en allergisk reaktion av någonting förut, har alltid ätit thaimat. Det är också det enda jag har ätit idag så det måste nästan vara det.

Får höra vad Doktorn säger imorgon. Känns lite småjobbigt och åka till till klockan 8 men Mamy skjutsar iallafall. Sen blir det av till Haninge för att göra naglar, sen shoppa med Mamy, sen mysa med Emma o Hanna i stan <3. Hoppas jag är friskus! Natti<3

raindrops

Nämen titta vem som skaffat blogg igen... vilket nummer kan det vara nu... det var först nifesoj, sen diverse hemliga bloggar, sen gofixyourself, sen några till hemliga. Ja jag är nog uppe i 6 st kanske !

Tänkte fixa denna blogg för att jag faktiskt inte verkar vilja vara utan någon. Ska dock inte behandla den på samma sätt som jag gjort med de andra. Blogg nr 1 var aaaaaalldeles för personlig. Blogg nummer 2 var alldeles för hemlig. Så nu blir det kanske ett mellanting? Vi får väl se hur detta urartar sig. Ciao!

RSS 2.0